Forside  »  Om os  »  Print    

 

Danske Fragtmænd A/S´ farligt gods-politik
 

Transport af farligt gods er underlagt bestemmelserne i ADR-konventionen, som regulerer betingelserne for gennemførsel af transporterne.
 

 

Holdninger 
 

Danske Fragtmænd A/S arbejder målrettet med holdningerne hos alle medarbejdergrupper, der er involverede i transporter af farligt gods.
 

Dette gøres for at sikre, at håndtering og transport sker med den størst mulige opmærksomhed for at undgå uheld,  som kan forårsage skader på både mennesker og miljø. 
 

 
Uddannelse


Uddannelse af medarbejdere sker både internt og gennem eksterne udbydere i samarbejde med sikkerhedsrådgiveren. Gennem uddannelsen sikres, at medarbejderne overholder lovgivningen på området samtidig med, at man fremmer forståelsen for den forpligtelse, det er som transportør at tage størst mulige menneskelige og miljømæssige hensyn.  
 

Udstyr


Alle terminaler og biler i Danske Fragtmænd A/S skal opfylde kravene omkring lovpligtigt farligt gods udstyr, således at et eventuelt uheld kan stoppes på en hurtig og professionel måde samtidig med, at de relevante myndigheder underrettes. 

 

Forsendelser 


Det er afsenders ansvar, at godset er korrekt mærket med advarsler, samt at alle relevante papirer medfølger. Alle farligt gods-forsendelser transporteres efter reglerne for frimængde, afmærkning, samlæsning, derfor er der enkelte klasser, som ikke kan transporteres i systemet, men kan tilbydes som direkte transport.

Danske Fragtmænd A/S Tomsagervej 18 8230 Åbyhøj E-mail: fragt@fragt.dk