Vi løfter din opgave med sikker kranservice

Har du specielt eller uhåndterligt gods eller måske et længerevarende projekt, der kræver en særlig krantransport? Så har vi udstyret og erfaringen til at løse det. Med mere end 80 lastbiler med kran på vejene dagligt tilbyder vi dag-til-dag-levering i hele landet og kranservice af høj kvalitet.

For at kunne garantere dig den sikreste krantransport er vores chauffører alle højt kvalificerede og har mange års erfaring med svært og uhåndterligt gods, der kræver aflæsning med kranbil.

Med vores lastbiler med kran kan vi både levere standard- og skræddersyede løsninger, og vi tager gerne en snak om, hvordan vi på bedste vis løser jeres løfteopgave mest effektivt og omkostningsbevidst. Vi kommer gerne ud og beser af- og/eller pålæsningssted.

Krandistribution er meget mere end bare af- og påsætning. Det er en tillidssag mellem os og vores kunder. Vi har samlet alt, du skal vide om vores kranservice og -distribution lige her.

Basis- eller speciallevering?

Der er ingen begrænsninger, når vi skal fragte dit gods. Vi kører med alle typer varer; alt lige fra stål, byggematerialer, kabeltromler og bigbags med for eksempel jord eller granitskærver til ventilationsanlæg og staldinventar. Dog kan vi desværre ikke tilbyde fragt af farligt gods med kran.

Som basisydelse tilbyder vi løft af varer med en maksimumvægt på 2000 kg fra lad til jord. Ydelser udover basisaftaler løser vi specifikt per opgave. Det kan for eksempel være en vare, der skal ind over en hæk eller op på en etage.

Se betingelser for vores kranservice

Dag-til-dag-levering i hele landet

Uanset hvor i landet du befinder dig, er du altid garanteret en hurtig levering. Hos Danske Fragtmænd har vi nemlig dag-til-dag-levering, hvor vi leverer 95 procent af vores forsendelser den efterfølgende arbejdsdag – lige til døren.

Læs mere om vores leveringsservice her.

Fleksibel levering på begrænset plads

Som supplement til kranlevering tilbyder vi også fragt med medbringertruck. Bag på vores trailere har vi monteret en medbringertruck, som er særligt egnet ved modtagere, hvor adgangsforholdene ikke tillader en lastbil, eller hvis modtager ikke selv er indehaver af en truck.

Du kan læse mere om produktet medbringertruck her.

Det siger vores kunder

Over 40.000 erhvervskunder har valgt os som deres transport- og logistikpartner. Det gør os rigtig stolte, at så mange virksomheder sætter deres lid til os. Vi har samlet et lille udpluk af udtalelser fra vores kunder, som har sat lidt ord på, hvad de mener om samarbejdet. Se hvad de siger her.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Klik på det blå felt og udfyld formularen, hvis du gerne vil vide mere om vores løsninger. Bagefter vil en af vores sælgere hurtigst muligt kontakte dig til en uforpligtende snak om dit logistikbehov. OBS. Vi kører ikke for IVS selskaber.

(Ikke påkrævet)