Vi fragter dit partigods sikkert frem

Hvis du har behov for transport af paller med større partigods, står Danske Fragtmænd klar til at hjælpe dig. Vi afhenter dit partigods hos afsender i det aftalte tidsrum og leverer dem på paller hos modtager efter aftale.

Brugen af EUR-paller letter arbejdet og gør håndtering af store mængder partigods mere effektivt både under transport af paller og ved håndtering på lageret og terminalen. Det kommer også dig som kunde til gavn. Vi kan nemlig tilbyde særlige aftaler for fragt af pallegods og større mængder partigods.

Kontakt gerne vores lokale salgsafdeling ved at udfylde formularen nedenfor, hvis du vil høre mere. Ønsker du at booke en enkeltforsendelse, skal du dog udfylde denne formular i stedet for.

Sådan forsikrer du dit pallegods

Med Danske Fragtmænd kan du forsikre dit pallegods både enkeltvis og på alle forsendelser. Vi har et samarbejde med If Skadeforsikring, som kan tilbyde dig en forsikring, der dækker alle dine forsendelser. På den måde er du sikret en hurtig og effektiv sagsbehandling og en konkurrencedygtig forsikringspræmie.

Du kan forsikre næsten alle typer partigods. Forsikringen skræddersyer If til dig med udgangspunkt i varens type, værdi og emballage samt totalværdien af dine forsendelser.Du kan læse meget mere om forsikring af pallegods her.

Beskyt dit partigods bedst muligt under transporten

For at undgå skader på dit pallegods, er det vigtigt at emballere det korrekt. Nedenfor har vi listet nogle af de ting, som du skal være opmærksom på:

  1. Tydeliggør det høje tyngdepunkt: Jo højere tyngdepunkt dit partigods har, desto større risiko for, at det kan vælte. Derfor er det en god idé at gøre det højeste tyngdepunkt synligt.
  2. Gør plads til gaffeltrucken eller palleløfteren: Kræver dit pallegods en gaffeltruck eller palleløfter, skal du sikre en frihøjde under godset på minimum 10 cm, så de kan komme ind under.
  3. Sikr pallernes kvalitet: Sørg for, at pallerne, som du stiller dit partigods på, er ubeskadigede, så du ikke risikerer, at pallerne, og dermed partigodset, går i stykker.
  4. Pak pallen forsvarligt: Når du pakker pallen, skal du sikre dig, at der ikke stikker gods ud over siderne. Sørg for eksempel for ikke at pakke pallen helt til kanten, så dit pallegods ikke bliver stødt.
  5. Undgå spidse kanter på godset: Hvis dit pallegods har spidse kanter, skal du sørge for at beskytte dem. Det er både med til at beskytte dit gods, men minimerer også risikoen for personskader hos dem, der transporterer godset.
  6. Vælg kasser i den rigtige størrelse og kvalitet: Hvis du pakker dine varer i kasser, skal du vælge kasser af god kvalitet. Jo bedre kvalitet, desto mere kan de holde til. Vælg den størrelse kasse, der passer til dit pallegods, så du undgår for meget tom luft i kassen.

Læs meget mere om, hvordan du kan emballere og beskytte dit pallegods her.

Fragtpriser på pallegods

Priser på palletransport afhænger af forskellige ting. Kontakt Danske Fragtmænd for at lave en specialaftale på fragtpriser på pallegods.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Klik på det blå felt og udfyld formularen, hvis du gerne vil vide mere om vores løsninger. Bagefter vil en af vores sælgere hurtigst muligt kontakte dig til en uforpligtende snak om dit logistikbehov. OBS. Vi kører ikke for IVS selskaber.

(Ikke påkrævet)