Vi matcher dine karrieredrømme

At drive en stor transport- og logistikkoncern kræver medarbejdere med vidt forskellige kompetencer på alle niveauer. Vi er godt 500 medarbejdere, der enten er specialister eller sidder i mere administrative stillinger. Det betyder, at vi sandsynligvis har et job, der matcher dine karrieredrømme, også selvom du ikke har erfaring eller uddannelse inden for transportfaget.

Vi har blandt meget andet stillinger inden for IT, kundeservice, indkøb, økonomi, salg, HR og kommunikation. Og så har vi naturligvis alle tænkelige jobfunktioner inden for spedition, lager, terminal og distribution. Stillingerne findes i hele landet på vores terminaler.

Fælles for alle jobfunktioner er et vedvarende fokus på løsninger, samarbejde, service og kvalitet. Vi har desuden fokus på den enkelte medarbejders faglige og personlige udvikling. Du får hos os – med leveringsgaranti – et spændende og udfordrende job i et dynamisk og uformelt miljø.

Vil du være en del af holdet?

Tjek vores ledige stillinger

Vi er ét af Danmarks tandhjul.

Vi er ét af Danmarks tandhjul. Hvis vi går i stå, så går et lille hjørne af Danmark også i stå.

Morten Vinther, lead softwareudvikler, hovedsædet i Aarhus

Det er én stor familie.

Det er én stor familie. Der er mange funktioner ved Danske Fragtmænd, som skal gå op i en højere enhed, for at vi kan yde den bedste service for vores kunder,

Martin Juhl, terminalchef, Taulov