Vi dækker hele Danmark

Danske Fragtmænd arbejder efter det koncept, vi kalder ”dag-til-dag” levering. Det vil sige, at uanset om vores kunders modtagere har til huse i storbyen eller i det fjerneste hjørne af landet, leverer vi 95 procent af forsendelserne på første arbejdsdag.

Danske Fragtmænd er nemlig Danmarks største nationale transport- og distributionssystem, og med 350 ruter er der næsten ikke ét sted på Danmarkskortet, som vi ikke kan nå fra dag-til-dag og dør-til-dør med vores finmaskede distributionsnetværk, uanset hvor mange kunder du som virksomhed ønsker at sende dine varer til.

Danske Fragtmænd lægger derfor stor vægt på at kunne tilbyde pålidelige og effektive leveringstjenester, der er udarbejdet til at imødekomme vores kunders behov.

Vi har et dedikeret team af professionelle chauffører og logistikeksperter, der hver dag sørger for, at enhver type af forsendelser bliver leveret på tværs af landet. Vi tilbyder også fleksible fragtløsninger, som passer til din virksomhed, uanset størrelse, ønsker og krav.

Med vores Track & Trace-system kan vores kunder springe køen over – og betjene sig selv elektronisk døgnet rundt. Med vores online selvbetjeningssystem kan man nemlig nemt spore sin forsendelse i realtid.

Vil du have et overblik over vores fragtterminaler?

Fragtterminaler