Vi giver dig en god jobstart

Vi bestræber os på, at du får den bedste start i virksomheden. Introprogrammet for dine første arbejdsdage er tilpasset din stilling. Selve indholdet kan variere afhængig af lokation. Men uanset hvor i landet, du skal begynde, kan du være sikker på, at vi lægger os i selen for, at du både føler dig velkommen og godt rustet til at varetage dit nye job.

Fortrolighed

Alle ansøgninger bliver behandlet i fortrolighed. Din ansøgning bliver kun læst af HR og lederen, som stillingen refererer til.

Personlig samtale

Vi indkalder typisk tre til fem kandidater til en personlig samtale nogle dage efter ansøgningsfristens udløb, medmindre det fremgår i stillingsopslaget, at ansøgninger vil blive behandlet løbende. Her indkalder vi i stedet løbende til samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når rette kandidat er fundet.

Er vi et match?

Til selve samtalen vil vi gerne høre mere om dig og din profil, og hvordan du og dine kompetencer bedst kommer i spil hos Danske Fragtmænd. Vi vil her også uddybe, hvad dine opgaver mere konkret kommer til at bestå af.

2. samtale

Vi indkalder oftest to til tre ansøgere til anden samtale, hvor du, afhængig af stillingens indhold og ansvar, forinden er blevet bedt om at udarbejde en personlighedstest.

Referencer

Tager vi referencer, er det altid med din tilladelse.

Jobbet er dit

Vi ringer til dig, hvis du bliver tilbudt jobbet. Det er her, vi ofte færdigforhandler vilkårene for ansættelsen og løn.

Afslag

Hvis du efter en samtale ikke bliver tilbudt jobbet, ringer enten lederen eller HR-konsulenten til dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uddybende begrundelse af afslaget.

Vil du arbejde hos Danske Fragtmænd?

Så tjek vores ledige stillinger.

Se ledige stillinger