Vi klarer godstransport i alle afskygninger

Send dit gods som stykgods, partigods eller full load fra dag-til-dag uanset hvor i landet, du befinder dig. Godstransport er vores spidskompetence, så du kan være sikker på en hurtig og tryg levering, når du overlader dit gods til os.

Læs mere om dine muligheder i menuen, hvor du kan finde den rigtige type godstransport for dig og din virksomhed.

Hvis du ønsker at booke en enkeltforsendelse, skal du udfylde denne formular i stedet for formularen nedenfor.

OBS: Leveringstiden til øer uden bro er to hverdage.

Godstransport til erhverv

Vi sikrer dig en effektiv og fleksibel transport af dine varer i hele Danmark, eftersom vi ved, at en høj leveringskvalitet er vigtig for det danske erhverv. Med os får du løsninger, der passer til dig og din virksomhed.

Levering til tiden

Vi tilbyder forskellige former for tidslevering af gods med vores DOT-koncept, hvor du har mulighed for en fleksibel afhentning og levering. Det gør din virksomhed mere effektiv samtidig med, at du øger serviceniveauet over for dine kunder.

Du kan læse mere om vores DOT-tidslevering for forsendelse af gods her.

Fleksibel palletransport

Danske Fragtmænd står altid klar til at hjælpe dig med levering af pallegods. Med en fleksibel levering kan vi afhente partigodset hos afsenderen i et aftalt tidsrum og levere dem på paller efter aftale.

Læs mere om palletransport og fragtpriser her.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Klik på det blå felt og udfyld formularen, hvis du gerne vil vide mere om vores løsninger. Bagefter vil en af vores sælgere hurtigst muligt kontakte dig til en uforpligtende snak om dit logistikbehov. OBS. Vi kører ikke for IVS selskaber.

(Ikke påkrævet)