Danmarks største transportør af stykgods

Hos Danske Fragtmænd er fleksibilitet et nøgleord. Derfor tilbyder vi sen afhentning og levering af dit stykgods allerede næste dag – uanset hvor i landet din modtager befinder sig.

Stykgods er forsendelser på over 20 kg, som vi bedst håndterer manuelt i vores system. Du kan sende gods såsom cykler, motorblokke og stålrør enkeltvis, i små portioner eller i større partier. Det er også muligt at sende det som ekspres, langgods og farligt gods.

Med vores fintmaskede distributionsnetværk bestående af blandt andet 26 strategisk placerede fragtterminaler i hele landet, er vi markedsledende transportører af stykgods i Danmark – og din sikkerhed for hurtig og fleksibel godstransport.

OBS: Hvis du ønsker at booke en enkeltforsendelse, skal du udfylde denne formular i stedet for formularen nedenfor.

Levering til tiden

Gør din virksomhed mere fleksibel, og øg dit serviceniveau over for kunder med vores DOT-koncept. Det giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige former for tidsleveringer af stykgods.

Du kan læse mere om vores DOT-tidslevering her.

Fragtpriser på stykgods

Priser på godstransport afhænger af forskellige ting. Kontakt os for at lave en aftale og hør, hvad fragtpriser på stykgods koster for dig.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Klik på det blå felt og udfyld formularen, hvis du gerne vil vide mere om vores løsninger. Bagefter vil en af vores sælgere hurtigst muligt kontakte dig til en uforpligtende snak om dit logistikbehov. OBS. Vi kører ikke for IVS selskaber.

(Ikke påkrævet)