Kan du levere varen?

Som chauffør hos os kan du have hele Danmark som arbejdsplads eller dit eget lokalområde. Men uanset hvad du foretrækker, bærer du den uofficielle titel af ambassadør. Det er nemlig dig, som har den daglige kundebetjening og -dialog. Desuden udfører du et job af stor værdi, idet du er med til at holde samfundet i gang. Det er dig, som blandt andet kommer med leverandørernes varer til butikker, virksomheder og landmænd.

Jobbet byder på en udfordrende hverdag med frihed under ansvar. Der er desuden stor alsidighed i arbejdsopgaverne. Det giver ikke kun en spændende hverdag, men giver dig en bred erfaring. Vores påstand er, at har du først kørt fragt, kan du køre alt.

Vi tilbyder dig gode ansættelsesforhold på dansk overenskomst, og vi sørger løbende for opkvalificering i form af efteruddannelse. Vi har desuden fokus på trafiksikkerhed og anvender den nyeste teknologi i vores lastbiler, hvilket både gør hverdagen mere komfortabel og sikker.

På grund af vores ordnede forhold kan et familieliv nemt harmonere med at være chauffør hos os. Men vi tilbyder også fleksibilitet i forhold til arbejdstid, så der er ofte mulighed for at tjene ekstra, hvis du ønsker det.

Vi har i dag hele 1.800 førerhuse på vejene hver dag – så måske vi også har et rullende kontor til dig.

Ønsker du at søge job som chauffør, og har vi ikke en ledig stilling slået op, kan du rette henvendelse til din lokale fragtmand.

Find din lokale fragtmand her

Danske Fragtmænd lagde lagerhotel og lastbil til optagelserne af musikvideoen ”Jeg leverer varen”, der i 2017 hittede stort på de sociale medier. Videoen er samlet blev vist online mere end 2,3 mio. gange. Musikvideoen er en del af rekrutteringskampagnen "Job i Transport", og filmens budskab er helt i tråd med Danske Fragtmænds syn på rekruttering. Vi er på udkig efter medarbejdere, der også i overført betydning leverer varen.

Jeg har været med i en lastbil, fra jeg var helt lille.

Jeg har været med i en lastbil, fra jeg var helt lille. Min far, min bedstefar og min onkel har været lastbilchauffører og kørt ved Danske Fragtmænd.

Casper Korntved, chauffør, Taulov