Fleksibel fragt med medbringertruck

Det kan være en større opgave at levere gods med lastbil på steder med begrænset plads. Men det behøver det heldigvis ikke at være. Hos Danske Fragtmænd tilbyder vi transportløsninger med medbringertruck, så vi kan levere dit gods direkte til slutbrugeren – fleksibelt, effektivt og sikkert.

En medbringertruck er monteret bagpå lastbilens trailer og gør det muligt at levere varer på adresser, hvor adgangsforholdene gør det vanskeligt for lastbilen at komme ind. Det kan for eksempel være i en baggård, på en byggeplads eller ved en privat ejendom. Løsningen er særligt relevant, hvis modtager ikke selv er indehaver af en truck.

Regler for fragt med medbringertruck

Vores medbringertrucks kan levere gods med vægt op til 2.000 kg – under forudsætning af, at trucken kan løfte varen med pallegaflerne. Det er dog vigtigt at gøre opmærksom på, at vi desværre ikke kan fragte farligt gods i vores medbringertruck-koncept.

Leveringer med medbringertruck gør vi primært med 13,6 meter gardintrailere, og varerne er derfor modsat med kran beskyttet mod vejret under transporten til leveringsstedet.

Fordele ved medbringertruck

  • Præcis og fleksibel levering selv på steder med begrænset plads.
  • Stor sikkerhed i at kunne sætte varen af, hvor kunden ønsker det.
  • Lastbilen kan holde længere væk fra leveringsstedet, hvorefter medbringertrucken kan køre varen den sidste del af strækningen.
  • Vi kan selv læsse og er dermed ikke afhængige af, om afsender eller modtager har udstyret dertil.

Har du specielt eller uhåndterligt gods?

Hvis du har et længerevarende projekt eller skal sende specielt eller uhåndterligt gods, kræver det transportløsninger af en særlig slags. Hos Danske Fragtmænd tilbyder vi en sikker kranservice i høj kvalitet. Med mere end 80 lastbiler med kran på vejene får du dag-til-dag-levering i hele landet, så du er sikret, at dit gods bliver leveret i god behold og inden for kort tid.

Læs mere om vores kranservice her.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Klik på det blå felt og udfyld formularen, hvis du gerne vil vide mere om vores løsninger. Bagefter vil en af vores sælgere hurtigst muligt kontakte dig til en uforpligtende snak om dit logistikbehov. OBS. Vi kører ikke for IVS selskaber.

(Ikke påkrævet)