Din bro mellem Sverige og Danmark for sikker godstransport

Som mestre inden for godstransport er Danske Fragtmænd din garanti for sikker og præcis transport mellem Sverige og Danmark. Vi har specialiseret os i at sikre, at større partier og faste forsendelser krydser Øresund effektivt og præcist.

Effektive leverancer over Øresund

Med mere end 100 års erfaring i transportbranchen kan du trygt overlade dit gods til Danske Fragtmænd. Vores omfattende rutenetværk sikrer, at vores kunders varer kan nå ud i alle afkroge af Danmark fra dag til dag. Har du daglige eller ugentlige afhentninger i Sverige er det intet problem for os. Vores dedikerede fragtmænd sikrer, at dit gods altid når frem i tide.

Skabt til dine behov i Sverige

Hos os er ingen transportopgave for unik. Uanset dine specifikke krav står vores team klar til at lave en skræddersyet løsning, der præcist matcher din virksomheds transportbehov.

Vi står klar til at hjælpe

Skulle du have spørgsmål, eller skal vi planlægge en fast afhentning? Vores svenske team er altid parate til at guide og assistere. Tag kontakt på T +46 4018 5778 eller send en e-mail til dfsverige@fragt.dk.

- Vi er meget glade for samarbejdet med Danske Fragtmænd. De klarer alt fra pakker, paller og langgods til farligt gods. De leverer dag til dag, og de kender vores forretning og vores produkter rigtig godt. Normalt er det også den samme chauffør, der af flere omgange afhenter varerne på vores lager i Malmø. Han er derfor vant til at samarbejde med vores personale på lageret og kender vores læsseforhold, og det har en stor betydning.

Sanna Lönqvist, transportmanager for Sverige og Danmark

Læs hele kundecasen med Hilti her.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Klik på det blå felt og udfyld formularen, hvis du gerne vil vide mere om vores løsninger. Bagefter vil en af vores sælgere hurtigst muligt kontakte dig til en uforpligtende snak om dit logistikbehov. OBS. Vi kører ikke for IVS selskaber.

(Ikke påkrævet)