Brug vores kurér, når det haster

Uanset hvor i Danmark du og din virksomhed er, kan vi tilbyde hurtig og sikker kurértransport med ekspreslevering til hele landet – og til hele verden.

Når du bestiller kurérkørsel hos os, er du garanteret en sikker, hurtig og direkte levering. Vi aftaler detaljerne for afhentning og levering, som det passer dig. Og derefter afhenter vi din ekspreslevering indenfor 30 minutter.

Book din forsendelse i dag
Book din forsendelse i dag


Er du allerede kunde hos os?

Det skal være nemt at være fast kunde. Derfor kan du logge ind med brugernavn og password for at booke ekspreslevering online. Bemærk, hvis din booking er lavet på en lørdag, søndag eller helligdag, skynder vi os at håndtere den, så snart vi er på arbejde igen den førstkommende hverdag.

Book nu


Direkte e
ksprestransport fra A-B

Når du kontakter os, sørger vi for at skræddersy ekspreskørslen efter dine behov. Derefter henter vognmanden din forsendelse. Vi har biler i hele landet, så der er altid en bil nær dig. Derfor kan vi som regel være hos dig indenfor 30 minutter. Vognmanden kører direkte fra A til B, så din hasteforsendelse kommer frem så hurtigt som muligt. Ved aflevering sørger vores vognmand for dokumentation enten ved en underskrift eller i form af et billede.

Specialkørsel

Vi har erfaring med at transportere det meste. Derfor kan vi også hjælpe dig, hvis du har behov for hurtig levering af specialtransport for eksempel i form af fryse-, køle- eller varmetransport eller med krantransporter, forvogn og trækkertrailer. Vi kan også hjælpe med farligt gods (ADR), radioaktivt gods, særligt værdifuldt gods og særligt følsomt materiale, der haster. Du er velkommen til at kontakt os og få mere at vide. Du finder vores afdelingers kontaktoplysninger her.

Ekspreslevering til hele verden

Vi kan også hjælpe dig med kuréropgaver til hele verden via luftfragt. Vi samarbejder med førende luftfragtselskaber og nationale transportører, der stiller høje krav til kvalitet og service. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med fleksibel dør-til-dør kurérkørsel til en god pris – uanset hvor på kloden din ekspreslevering skal hen.

Pris på kurérkørsel

Prisen er afhængig af postnummer, ogaf hvordan og hvor langt din forsendelse skal transporteres. Vi gør dog altid vores bedste for at sikre dig en fair pris. Vi har også særlige internationale samarbejder, som sikrer dig en god pris, når dine forsendelser skal ud af landet. Du er velkommen til at kontakt os for at få en pris på en konkret ekspreskørsel. Du finder vores afdelingers kontaktoplysninger her.

Din ekspreslevering er forsikret

Vi passer godt på dit gods under transporten. Men skulle uheldet ske, og skulle dit gods blive skadet eller bortkomme, er det vigtigt, at dit gods er korrekt forsikret.

Når du bestiller kurerkørsel hos os, er dit gods som standard dækket i henhold til CMR-lovgivningen. Det betyder, at dit gods er dækket op til SDR 8,33 per kg. svarende til cirka DKK 75 per kg. Hvis dit gods har en højere værdi, er det derfor nødvendigt at tilkøbe yderligere forsikring.

Forsikringer indland

Andet gods:
Svært omsætteligt udstyr
1,2000 % af forsikringssummen

Elektronik:
Let omsættelige apparater
1,8060 % af forsikringssummen

Forsikringer udland

Andet gods:
Svært omsætteligt udstyr
1,5000 % af forsikringssummen

Elektronik:
Let omsættelige apparater
2,1250 % af forsikringssummen

Når du booker en eksprestransport, skal du derfor huske at oplyse, om du har brug for at købe yderligere forsikring. Duer altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan finde vores afdelingers kontaktoplysninger her.

Erhvervslivets foretrukne transport- og logistikpartner

Danske Fragtmænd er Danmarks største nationale transportør, og når du bestiller kurérkørsel hos os, bliver du mødt af en af vores 20 medarbejdere dedikeret til kurérservice. Ved afhentning og levering møder du en af de74 selvstændige vognmænd, der sørger for, at vi kan håndtere din ekspreskørsel, uanset hvor i landet du er. Sidste år leverede vi mere end 100.000 kurérkørsler, og gennem tiden har bilerne kørt kurér transport mere end 1.000.000 gange.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Klik på det blå felt og udfyld formularen, hvis du gerne vil vide mere om vores løsninger. Bagefter vil en af vores sælgere hurtigst muligt kontakte dig til en uforpligtende snak om dit logistikbehov.

(Ikke påkrævet)