Kurerkørsel til hele Danmark og resten af verden til tiden

Vi tilbyder det danske erhvervsliv en bred vifte af ydelser inden for kurérkørsel. Vi har biler over hele Danmark, og derfor er der også en nær dig klar til at træde til, hvis du har behov for kurérkørsel. Hvis du har forsendelser, der haster eller specialtransporter som fryse-, køle- eller varmetransport, kan vi altså altid hjælpe dig.

Med vores kurérkørsel løser vi derudover haste- og kuréropgaver til hele verden via luftfragt. Vi samarbejder med førende luftfragtselskaber og nationale transportører, der stiller høje krav til kvalitet og service. Samarbejdet gør, at vi uanset destination på kloden kan tilbyde fleksibel dør-til-dør kurérkørsel til konkurrencedygtige priser.

Book din forsendelse i dag
Book din forsendelse i dag

Er du allerede kunde hos Danske Fragtmænd Express? Book din forsendelse her.


Løsningen kræver brugernavn og password. Bookinger lavet på lørdage, søndage og helligdage vil blive ekspederet til førstkommende hverdag.

Online booking

Kunne du tænke dig at vide mere?

Klik på det blå felt og udfyld formularen, hvis du gerne vil vide mere om vores løsninger. Bagefter vil en af vores sælgere hurtigst muligt kontakte dig til en uforpligtende snak om dit logistikbehov.

(Ikke påkrævet)