Vi fylder hele lastbilen med dine varer

Med full load transport fylder vi hele lastbilen med varer fra den samme virksomhed. Full load transport er altid direkte fra afsender til modtager uden stop undervejs og altid dør-til-dør. Det vil sige, at godset afhentes på din virksomhed og leveres hos modtager på det aftalte tidspunkt.

Og frygt ej. Danske Fragtmænd har kapaciteten til at løfte de helt store fragtopgaver, da vores vognpark består af 1.600 lastbiler i forskellige størrelser. Det betyder, at vi kan hjælpe til, hvis du får pludseligt behov for ekstra kapacitet eller en hasteopgave.

Det betyder også, at full load transport ikke altid behøver bestå af samme mængde gods. Under rådgivning fra vores salgsafdeling kan du nemlig vælge den helt rigtige type bil, der passer til den konkrete full load transport.

OBS: Hvis du ønsker at booke en enkeltforsendelse, skal du udfylde denne formular i stedet for formularen nedenfor.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Klik på det blå felt og udfyld formularen, hvis du gerne vil vide mere om vores løsninger. Bagefter vil en af vores sælgere hurtigst muligt kontakte dig til en uforpligtende snak om dit logistikbehov. OBS. Vi kører ikke for IVS selskaber.

(Ikke påkrævet)