Lad Danske Fragtmænd levere varen om natten

Der er vel kun ganske få ting her i tilværelsen, der kan slå en god nattesøvn, og vi har med vores natlevering specialiseret os i at give vores kunder netop det.

Vi afhenter dine varer hos dig sidst på eftermiddagen, når produktionen stopper, og vi sørger for, at varerne er fremme hos dine kunder inden kl. 07.00 næste morgen, hvor arbejdsdagen ofte starter. På den måde får både du og dine kunder optimale betingelser for planlægning af tid og ressourcer. Det giver en mere effektiv arbejdsdag og reducerer behovet for lagerbeholdning. I sidste ende fører det til konkurrencemæssige fordele.

Det er altså ikke uden grund, når vi i Danske Fragtmænd bryster os af, at være storleverandør af god nattesøvn. Vi har lavet en film om det. Den kan du se her.

Vi har specialiseret os i servicering af autobranchen, og vi har dagligt 2.500 nat-forsendelser og 9.000 modtagere i kundekartoteket i hele landet. Blandt vores kunder er Walker Danmark og Suzuki Bilimport Danmark. Herunder kan du se, hvorfor de valgte os som samarbejdspartner, og hvordan vores natløsning giver værdi til deres virksomhed og kunder.

De kan løfte opgaven

De kan løfte den opgave, vi har. De kan leverere om dagen. De kan levere om natten, og det er hele det koncept, som vi har brug for.

Brian Andersen, lagerchef, Suzuki Danmark

Det er de samme chauffører, der kommer hver dag.

Det er de samme chauffører, der kommer hver dag. Vi kender dem, de kender os. Vi ser dem næsten, som nogen der arbejder her.

Lars Agergaard, logistikchef, Walker Danmark

Kunne du tænke dig at vide mere?

Klik på det blå felt og udfyld formularen, hvis du gerne vil vide mere om vores løsninger. Bagefter vil en af vores sælgere hurtigst muligt kontakte dig til en uforpligtende snak om dit logistikbehov. OBS. Vi kører ikke for IVS selskaber.

(Ikke påkrævet)