Del din fremtid med os

Vil du også være en del af en national succes, hvor job- og karrieremulighederne er større end et modulvogntog? Så del din fremtid med os. Vi er jævnligt på udkig efter nye elever og lærlinge i hele landet til vores lagerhoteller, terminaler, kontorer og førerhuse.

Kom i lære som lageroperatør

Du kan hos os blive faglært lageroperatør med speciale i enten transport eller logistik. Det kan foregå på én af vores seks største fragtterminaler eller lagerhoteller i hele landet. Vi lærer dig at håndtere alle daglige arbejdsopgaver på et moderne lager eller terminal.

Kunne det være vejen frem for dig?

er du velkommen til at søge uopfordret. Det gør du ved at oprette dig i vores jobbank.

Jobbank

Bliv kontorelev

Som kontorelev får du prøvet kræfter med mange forskellige administrative funktioner. Det giver dig et solidt grundlag for din videre karriere i koncernen. Vi har kontorer i hele landet, og du er selv med til at tilrettelægge forløbet samt om du vil rundt i landet eller blive på én lokation.

Kunne det være vejen frem for dig?

er du velkommen til at søge uopfordret. Det gør du ved at oprette dig i vores jobbank.

Jobbank

Bliv chaufførlærling

Er du på udkig efter en fremtid som lastbilchauffør? Så kan du måske blive chaufførlærling hos en af vores fragtmandsvirksomheder. Henvend dig til din nærmeste fragtcentral for at høre nærmere om mulighederne i et førerhus.

Find nærmeste fragtterminal