Du får meget mere end fragt fra A til B

Vi praktiserer fragt med omtanke i alle led. Vi tager ansvar for kundens varer, vores medarbejdere, miljøet og det samfund, som vi er en del af. Fragt ligger i vores DNA, og det gør, at du som kunde altid får meget mere end kørsel fra A til B.

40.000 erhvervskunder tager ikke fejl

I Danske Fragtmænd trækker vi på mere end 100-års erfaring. Vi ved, at effektiv transport med høj leveringskvalitet skaber konkurrencemæssige fordele. Det er ikke uden grund, at 40.000 erhvervskunder har valgt os som deres transport- og logistikpartner. Det gør os blandt andet til Danmarks største transportør af stykgods, og vi leverer overalt i Danmark fra dag-til-dag med stor fleksibilitet. Men vi kan også så meget andet. Danske Fragtmænd tilbyder et komplet sortiment af logistikløsninger til både små og store virksomheder inden for alle brancher. Det krydrer vi med en lang række IT-servicer. Heriblandt er vores totalløsning WebFragt med online booking og integrerede IT-løsninger så som Consignor. Vi tilbyder også fuld sporbarhed og dokumentation med Track & Trace og miljørapporter.

Vi dækker med andre ord hele din virksomheds transport- og logistikbehov, og vi er overbeviste om, at vores gode service, høje leveringkvalitet og fleksible løsninger også vil give din virksomhed et konkurrencemæssigt forspring.

Danske Fragtmænd i tal

3.500 medarbejdere.
1.800 biler.
9,5 millioner forsendelser årligt.
27 fragtterminaler.
Mere end 200.000 kvadratmeter lagerhotel.
40.000 erhvervskunder.