Hos os gør du en forskel

Hos Danske Fragtmænd får du mulighed for at gøre en forskel, idet du, som en del af en stor national transportkoncern, er med til at holde gang i samfundet. Det er ret enkelt. Uden os vil butikkernes hylder være gabende tomme. Derfor samler vi på medarbejdere med drive frem for lange og flotte CV’er, og vi kvitterer med stillinger, der rummer selvstændighed, ansvar og faglige udfordringer.

Er du True Blue?

Som medarbejder bliver du en del af en lang og stolt fragtmands-historie, der, selvom vi i dag er en moderne og mangfoldig virksomhed, gennemsyrer kulturen. Det kommer til udtryk dagligt i form af en stor dedikation og engagement til opgaverne med samarbejde, kvalitet og service som omdrejningspunkt. Vi har faktisk et udtryk for den helt særlige ånd, der hersker i Danske Fragtmænd. Vi kalder det at være ”True Blue”. Det smitter hurtigt og varer ved. Det ved vi, fordi vi har mange medarbejdere med høj anciennitet. 20- og 25-års jubilæum er ikke unormalt, og de medarbejdere, der forlader os, vender ofte tilbage igen.

Vi værner om vores ånd, og vi har derfor tradition for at rekruttere vores ledere internt. Så har du viljen, ligger karrierevejene åbne. For vi tror på, at løbende faglig og personlig udvikling er vejen frem.

Danske Fragtmænd er således mere end blot en arbejdsplads. Vi har i øvrigt en masse arrangementer på tværs af afdelinger og steder i hele landet, heriblandt en stor fodboldturnering. Men vi har altid fokus på det hele menneske, hvor et fritids- og familieliv sagtens kan rime på True Blue.

Vi er ét af Danmarks tandhjul.

Vi er ét af Danmarks tandhjul. Hvis vi går i stå, så går et lille hjørne af Danmark også i stå.

Morten Vinther, lead softwareudvikler, hovedsædet i Aarhus

Jeg har været med i en lastbil, fra jeg var helt lille.

Jeg har været med i en lastbil, fra jeg var helt lille. Min far, min bedstefar og min onkel har været lastbilchauffører og kørt ved Danske Fragtmænd.

Casper Korntved, chauffør, Taulov

Det er én stor familie.

Det er én stor familie. Der er mange funktioner ved Danske Fragtmænd, som skal gå op i en højere enhed, for at vi kan yde den bedste service for vores kunder,

Martin Juhl, terminalchef, Odense

Jeg tænker meget over, om jeg gør en forskel.

Jeg tænker meget over, om jeg gør en forskel. Hvis jeg ikke gør det, vil jeg føle mig overflødig.

Martin Rasmussen, terminalmedarbejder, Aarhus