Vores tillægsydelser

DOT-tidslevering (Delivery on time)
Du kan med vores DOT-koncept vælge mellem forskellige former for tidsleveringer. Det gør din forretning mere fleksibel og øger dit serviceniveau over for dine kunder.
Læs mere her.

Indbæring
Som udgangspunkt afleverer chaufføren pakker og andet let gods under 20 kg inde på din adresse. Alle andre forsendelser afleveres fra bilens læsserampe så tæt på din dør som muligt.
Læs mere her.

Genudkørsel
Har vi forsøgt at aflevere en forsendelse til dig på et tidspunkt, hvor du ikke var hjemme? Så har du mulighed for at bestille genudkørsel af forsendelsen på en dag, der passer dig bedre.
Du kan som kunde logge ind på vores bestillingsmodul her.

Forsikring
Alle transporter udføres i henhold til Danske Fragtmænds almindelige forretningsbetingelser for transport og CMR-loven. Disse forhold kan eventuelt medføre begrænset erstatningsansvar, herunder at værdien af dine varer overstiger erstatningsværdien. I de tilfælde bør du overveje at tegne en forsikring, og det kan du gøre hos os.

Du kan vælge mellem to typer forsikring: Forsikring af alle forsendelser eller pr. fragtbrev.
Læs mere her.

Har du spørgsmål eller brug for mere information? Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservicecenter, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Kontakt kundeservice