Send dine varer på hotel

Danske Fragtmænd tilbyder komplette og individuelle lager- og logistikløsninger til virksomheder i alle størrelser. Så slip selv for besværet; overlad din virksomheds lagerfunktion samt distribution til os, så du i stedet kan fokusere på dine kernekompetencer og skabe vækst.

Og bare rolig vi har kapacitet til dit varelagers vokseværk. Danske Fragtmænd råder over 200.000 kvadratmeter lagerhotel fordelt i hele landet, og med Danmarks største distributionsnetværk kommer vi nemt og hurtigt ud til kunderne.

Vores salgsafdeling sidder parat til at besvare dine spørgsmål, hvis du vil vide mere om vores lagerhotelløsninger.

Kontakt os

Halvpension, helpension eller All Inclusive?

Gennem grundige analyser og tæt dialog finder vi i fællesskab den helt rigtige løsning til din virksomhed – om det så er et hotel med halvpension, helpension eller All Inclusive. Men uanset hvad du vælger, er vores gode faciliteter og service standard. Det samme er den centrale beliggenhed i landet og et dejligt tempereret klima året rundt.

Du kan læse meget mere om vores lagerhotelløsning i vores online brochure.

Vi tilbyder alt inden for lagerhotel

Varemodtagelse
Udpakning
Ompakning
Opbevaring
Containertømning
Plukning
Pakning
Afsendelse på vegne af din virksomhed

De har en god service.

Fordelene ved Danske Fragtmænd er, at de har en god service. Vores kunder kan bestille varer frem til klokken 14.00 og få dem leveret næste dag over hele landet.

Bjarne Pedersen, indkøbschef, Timberman

De lever op til de krav, vi stiller til en leverandør.

Grunden til, at parforholdet med Danske Fragtmænd har varet mere end 25 år, er at de lever op til de krav, vi stiller til en leverandør.

Gitte Kam, indkøber, OK