Send dine varer på lagerhotel

Danske Fragtmænd tilbyder virksomheder komplette og individuelle løsninger indenfor lagerhotel. Derfor kan du selv slippe for besværet og overlade din virksomheds lagerfunktion til os, så du i stedet kan fokusere på dine kernekompetencer.

Og bare rolig: Uanset hvilket lagerhotel du vælger, har vi kapacitet til dit varelagers vokseværk. Danske Fragtmænd råder nemlig over 200.000 kvadratmeter lagerhotel fordelt i hele landet, og med Danmarks største distributionsnetværk kommer vi samtidig nemt og hurtigt ud til kunderne.

I Danske Fragtmænd har vi desuden skabt en landsdækkende integration til lagerstyringssystemet NYCE, som samtlige af vores lagerhoteller bruger. Det giver dig som kunde en pick and pack-løsning, hvor alt lige fra ordremodtagelse til plukning og pakning er fuldstændig automatiseret og strømlinet. Uanset hvor i landet er det altså en pick and pack-løsning, som vil komme både dig og i sidste ende dine kunder til gode.

Vores salgsafdeling sidder parat til at besvare dine spørgsmål, hvis du vil vide mere om vores løsninger indenfor lagerhotel.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Klik på det blå felt og udfyld formularen, hvis du gerne vil vide mere om vores løsninger. Bagefter vil en af vores sælgere hurtigst muligt kontakte dig til en uforpligtende snak om dit logistikbehov. OBS. Vi kører ikke for IVS selskaber.

(Ikke påkrævet)

Halvpension, helpension eller All Inclusive?

Gennem grundige analyser og tæt dialog finder vi i fællesskab den helt rigtige løsning til din virksomhed – om det så er et hotel med halvpension, helpension eller All Inclusive. Men uanset hvad du vælger, er vores gode faciliteter og service standard. Det samme er den centrale beliggenhed i landet og et dejligt tempereret klima året rundt.

Du kan læse meget mere om vores lagerhotelløsning i vores online brochure.

Vi tilbyder alt inden for lagerhotel

Varemodtagelse
Udpakning
Ompakning
Opbevaring
Containertømning
Plukning
Pakning
Afsendelse på vegne af din virksomhed

Vi vil gerne have en fleksibel løsning

Vi har valgt Danske Fragtmænd som lagerhotel og distribution, fordi vi gerne vil være have en fleksibel løsning og være fri for faste omkostninger.

Bjarne Pedersen, indkøbschef, Timberman