Send pakker fra erhverv til private modtagere og andet erhverv

Som virksomhed kan du sende pakker til både private modtagere og andre erhvervsdrivende gennem Danske Fragtmænd. Vi samarbejder med dao, som tager sig af pakkeforsendelser til hjemmelevering om natten (0 til 5 kg) og forsendelser til pakkeshop (0 til 15 kg), mens vi klarer de store pakker.

For at gøre det så nemt for din virksomhed som muligt har vi også integreret daos produkter i vores bookingsystem, så du kun behøver arbejde i ét enkelt system. Vi tager os derfor af alt fra booking og afhentning af gods til tracking af forsendelsen.

Læs mere om pakkesamarbejdet her.

OBS: Vi sender kun for erhvervsdrivende og ikke for private.

Din totalleverandør

Samarbejdet med dao betyder, at vi kan tilbyde en totalløsning indenfor forsendelsen af pakker, og i dag hjælper vi mere end 40.000 virksomheder. Vi tilbyder også lagerdistribution og daglevering af blandt andet stykgods, kravlevering og kurérkørsel, så du som kunde kan samle alle dine transportbehov ét sted til gavn for dig og dine modtagere.

Gør det nemt med IT

Hos Danske Fragtmænd tilbyder vi en lang række IT-løsninger, der giver dig mulighed for at have et overblik over alle dine forsendelser, spore gods via Track & Trace, booke nye forsendelser og printe labels.

Læs mere om vores IT-løsninger her.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Klik på det blå felt og udfyld formularen, hvis du gerne vil vide mere om vores løsninger. Bagefter vil en af vores sælgere hurtigst muligt kontakte dig til en uforpligtende snak om dit logistikbehov. OBS. Vi kører ikke for IVS selskaber.

(Ikke påkrævet)