Vi kan også klare forsendelse af pakker

Umiddelbart vil du nok ikke forbinde vores blå lastbiler på vejene med forsendelse af pakker. Men Danske Fragtmænd hjælper hver dag mere 40.000 virksomheder med forsendelse af pakker fra dag til dag.

Senest har vi indgået et pakkesamarbejde med distributionsselskabet dao, hvis 3.500 omdelere hver nat kører 100.000 km. og dagligt besøger 1.200 pakkeshops. Derfor kan vi via samarbejdet med dao nu tilbyde forsendelse af pakker til private modtagere efter markedets allerhøjeste kvalitet. Læs mere her om, hvordan vi klarer det.

Det betyder, at vi kan tilbyde en totalløsning indenfor forsendelse af pakker både til private modtagere og erhvervsdrivende. Og da vi i forvejen tilbyder lagerdistribution og daglevering af blandt andet stykgods, kravlevering og kurérkørsel kan du som kunde hos Danske Fragtmænd samle alle dine transportbehov under samme transportør. Som one-stop-shopping transportør kan vi altså afhente alt dit gods og dine varer samlet til gavn for dig og dine modtagere.

OBS: Vi sender kun for erhvervsdrivende og ikke for private.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Klik på det blå felt og udfyld formularen, hvis du gerne vil vide mere om vores løsninger. Bagefter vil en af vores sælgere hurtigst muligt kontakte dig til en uforpligtende snak om dit logistikbehov. OBS. Vi kører ikke for IVS selskaber.

(Ikke påkrævet)