Bestilling af fragt

Her finder du svar på spørgsmål vedrørende bestilling af fragt.

Kan jeg lave en onlinebooking på jeres hjemmeside?×

Vi beklager, men vi tilbyder endnu ikke onlinebooking på vores hjemmeside. Men du kan booke en forsendelse ved at udfylde og sende en formular til os.

Jeg ønsker at booke en afhentning af en forsendelse, hvor skal jeg henvende mig?×

Har du ikke en kundeaftale hos Danske Fragtmænd, skal du udfylde en bestillingsformular, hvis du ønsker at booke en afhentning. Du finder formularen her. Ønsker du at blive oprettet som kunde hos Danske Fragtmænd, kan du henvende dig til et af vores kundeservicecentre.

Er det muligt som privatperson at booke en forsendelse hos Danske Fragtmænd?×

Nej, det kan du desværre ikke. Danske Fragtmænd leverer udelukkende erhvervsløsninger.

Hvor sent kan jeg bestille transport af en forsendelse og være sikker på, at den kan afhentes samme dag?×

Normalt vil alle forsendelser anmeldt inden klokken 13.00 blive afhentet samme dag. Hvis du afsender regelmæssigt, kan vi i mange tilfælde aftale et fast senere tidspunkt.

Er det muligt at bestille levering til en bestemt tid?×

Ja, det er muligt som aftalekunde hos Danske Fragtmænd at booke en tidslevering. Er du endnu ikke aftalekunde hos Danske Fragtmænd, men ønsker at få et tilbud, kontakt os da venligst på kundeservice@fragt.dk.

Er det muligt at få båret en forsendelse ind?×

Ja, det er muligt. Du skal blot notere det på fragtbrevet. Vi følger dog den til enhver tid gældende arbejdsmiljølovgivning, kan vi ikke overholde den, vil levering ske ved dør/kantsten. Se vores retningslinjer her.

Hvordan bestiller jeg en indbæring?×

Hvis du ønsker, at vi bærer din forsendelse ind til en anvist plads hos modtager, skal du notere det på fragtbrevet/i bookingen.

Anvender du Webfragt eller Consignor/Nshift, skal du blot vinge feltet Indbæring af.

Booker du i andre systemer end Webfragt eller Consignor, og kan du ikke vælge koden IND, skal du notere det i Leveringsbemærkninger. Chaufføren vil ved ankomst til modtager bære forsendelsen ind, og vi efterfølgende debiterer dig for ydelsen.

Indbæringen skal kunne foregå inden for gældende arbejdsmiljøregler. Se vores retningslinjer her.

Kan I også være behjælpelige med transport af farligt gods?×

Danske Fragtmænd fragter også farligt gods, men det kræver, at du stiller os de nødvendige dokumenter til rådighed. Læs mere om transport af farligt gods her.

Jeg skal have fragtet gods, der skal læsses med en kran, kan I fragte det?×

Vi har i Danske Fragtmænd kranlastbiler, så den opgave kan vi formodentlig løse. Kontakt venligst vores på kundeservice@fragt.dk. Du kan også finde information om vores kranløsning under løsninger.

Jeg har forsendelser, der til skal til Sverige og Norge, kan I fragte det?×

Ja, vi fragter også gods til både Sverige og Norge. Kontakt os venligst på kundeservice@fragt.dk for mere information eller læs mere om her, hvilke krav du skal være opmærksom på, når du sender varer til Sverige og Norge.

Er min forsendelse forsikret under transporten med Danske Fragtmænd? ×

Ja, såfremt dine varer er korrekt emballeret, er varerne dækket i henhold til CMR-loven, der dækker 8,33 SDR svarende til cirka 70 kr pr. kilo, idet SDR-kursen er variabel. Du finder den aktuelle kurs på nationalbankens hjemmeside Ønsker du dækning derudover, kan du tegne en tillægsforsikring.