Coronavirus – Regeringens skærpede tiltag

12. marts 2020

I går aftes meldte regeringen nye tiltag ud for at dæmme op for Coronavirussen, som desværre ser ud til at sprede sig hurtigt i den danske befolkning. Hos Danske Fragtmænd følger vi naturligvis regeringens anbefalinger for at undgå smittespredning til vores kunder og medarbejdere.

I skrivende stund har vi i Danske Fragtmænd ingen tilfælde af Coronavirus, og vi har nødberedskab parat, hvis dele af vores drift skulle blive ramt. Dog må vi gøre opmærksom på, at dette er en force majeure begivenhed. Det betyder, at kommer vi i kapacitetsproblemer, vil vi være nødsaget til at prioritere fødevarer og transport til sundhedssektoren. Som Danmark største distributionsnetværk ser vi det som en samfundsopgave at sørge for at holde Danmark kørende, og derfor kører vi fortsat i fuld drift. Vi kan dog ikke udelukke, at der i den kommende tid kan forekomme uregelmæssigheder på vores leveringer.

Vi opfordrer jer til at holde jer orienteret på vores hjemmeside, hvor vi løbende informerer om vores driftssituation. Derudover vil vi henstille til, at I bruger jeres normale kontaktperson i Danske Fragtmænd og så vidt muligt undgår at kontakte vores kundeservice omkring godsuregelmæssigheder.

Vi henviser ligeledes til vores datterselskab Danske Fragtmænd Express, der står til rådighed, hvis I har behov for hjælp til ekstraordinære opgaver. I finder kontaktoplysningerne på Danske Fragtmænd Express her.

Vi takker for jeres tålmodighed og forståelse i denne her meget specielle situation.

Med venlig hilsen
Danske Fragtmænd

Jørn P. Skov
Administrerende direktør.