Danske Fragtmænd annoncerer 'True Blue drikken'

1. april 2023

Danske Fragtmænd er stolte over at kunne præsentere vores seneste kundetilbud: True Blue drikken.

OBS: Dette er en aprilsnar

Drikken er til virksomheder, som mangler topengagerede medarbejdere og godt kunne bruge noget af den særlige ånd, som hersker iblandt Danske Fragtmænds medarbejdere. Ånden kalder vi for ’True Blue’ og er kendetegnet ved et unikt sammenhold og et humør udover det sædvanlige. Vores medarbejdere er blå helt ind i hjertet og vil gøre alt for Danske Fragtmænd og vores kunder. Del drikken ud til dine medarbejdere og oplev forskellen med det samme!

Vores administrerende direktør, Jørn P. Skov, udtaler følgende om den nye satsning:

− Vi har længe nydt godt af effektive og glade medarbejdere som følge af vores True Blue ånd. Sagen er dog den, at med inflationen på sit højeste og krig i Europa er det svært at tjene penge i transportbranchen lige nu. Derfor har vi været nødt til at kigge mod nye markeder. Her har jeg længe tænkt over, hvordan vi på en måde kunne kommercialisere denne ånd. Nu har vi så svaret, som er resultatet af mange måneders research og produktudvikling – True Blue drikken. Og så er den endda sukkerfri!

Drikken vil snart være at finde her på vores hjemmeside, så hold udkig efter den. Du kan finde den fulde varebeskrivelse nedenfor.

Varebeskrivelse

Producent: Danske Fragtmænd A/S

Varenummer: 01042023

Model: True Blue Blast

Ean: 56143951015645