Statsministeren og transportministeren på virtuelt besøg i Odense

4. februar 2021

Statsminister Mette Frederiksen (S) og transportminister Benny Engelbrecht (S) har i dag været på virtuelt besøg på vores terminal i Odense til en debat om Danske Fragtmænds arbejde under coronakrisen.

Her gav terminalchef Martin Juhl og fragtmand Christian Holmegaard fra Palle Holmegaard Transport først en rundvisning på terminalen med fokus på at vise, hvordan hverdagen efter coronaens indtog har ændret sig for terminalmedarbejdere, chauffører og ledelsen på terminalen og i førerhuset.

Efterfølgende fik ministrene en samtale med terminalmedarbejderne Martin Mortensen og Kenneth Hirtshals samt chaufførerne Casper Bergman fra Peder Olsen & Søn og Kurt Bormann Larsen fra Palle Holmgaard.

Her kunne de alle fortælle om de udfordringer men ikke mindst også muligheder, som coronakrisen har budt på og svare på de spørgsmål, der måtte være.

Vi vil gerne takke statsministeren og transportministeren for nogle konstruktive samtaler og for besøget, der har været med til at belyse coronakrisens påvirkning af den danske transportbranche.