Studentermedhjælperen Magnus skaber værdi for Danske Fragtmænd

28. maj 2024

Danske Fragtmænd har en lang tradition for at ansætte studentermedhjælpere, der bringer ny viden og friske perspektiver til virksomheden. Magnus Hauge er en af Danske Fragtmænds studentermedhjælpere. Siden 2022 har han arbejdet i Strategiafdelingen, hvor han er med til at udvikle Danske Fragtmænd og sig selv.

Til dagligt studerer Magnus erhvervsøkonomi på Aarhus BSS, hvor han til sommer færdiggør fjerde semester på bacheloruddannelsen. Den akademiske baggrund giver ham et godt fundament i økonomiske teorier og forretningsstrategi. Hos Danske Fragtmænd får han mulighed for at omsætte sin teoretiske viden til praktisk erfaring, hvilket supplerer hans uddannelse.

- Det er superfedt at afprøve de teorier, jeg har lært på universitetet, i den virkelige verden. Det er virkelig sjovt, når praksis stemmer overens med teorien. Jeg har dog også opdaget, at der er meget, som jeg ikke kan lære gennem bøgerne. Når jeg støder på forskellige problematikker, giver det mig erfaringer, som jeg helt sikkert kommer til at bruge i fremtiden, fortæller Magnus.

I Strategiafdelingen har Magnus mulighed for at udforske flere aspekter af Danske Fragtmænd, hvilket åbner nye perspektiver for hans fremtidige karriere. Han er med i forskellige projekter, som giver ham indblik i både strategisk planlægning og den daglige drift. Her lærer han at navigere i virksomhedens strukturer og processer. Gennem sit arbejde har Magnus derfor også fundet frem til, hvad der interesserer ham.

- Jeg er blevet opmærksom på, at jeg synes, det er enormt spændende at arbejde med mennesker. Det er meget interessant at være med til at udvikle mennesker og følge deres udvikling på arbejdspladsen. I min rolle får jeg stor indsigt i, hvordan mennesker arbejder sammen og når deres mål. I Strategiafdelingen kan jeg bidrage til mine kollegaers faglige og personlige udvikling, fortsætter Magnus.

Hos Danske Fragtmænd støder Magnus ofte på komplekse dilemmaer, som kræver både kreativ tankegang og dybdegående analyser. Opgaverne er ikke kun et godt fundament for personlig vækst, men også en mulighed for, at Magnus kan sætte sit præg på Danske Fragtmænds langsigtede succes. Han værdsætter, at Danske Fragtmænd har tiltro til deres studentermedhjælpere og giver dem mulighed for at bidrage aktivt til virksomheden.

- Det er virkelig fedt, at Danske Fragtmænd tilbyder så gode muligheder til deres studentermedhjælpere. Vi får lov til at arbejde med frihed under ansvar. Jeg kan se, hvordan mit arbejde er med til at påvirke en virksomhed som Danske Fragtmænd. Det giver rigtig meget mening til mit arbejde, at det, jeg arbejder med, bringer værdi til Danske Fragtmænd. Det skaber et miljø, hvor jeg kan vokse og udvikle mine egne kompetencer, slutter Magnus.