Danske Fragtmænd og Sanistål fejrer 10-års jubilæum og forlænger samarbejdet frem til 2025

9. december 2020

Tirsdag den 8. december underskrev Danske Fragtmænd og Sanistål en kontraktforlængelse på fem år til en værdi på omkring 600 millioner kroner. Aftalen indbefatter dagsdistribution samt nat- og krandistribution og bidrager til at reducere klimaaftrykket.

Danske Fragtmænd og Sanistål har samarbejdet siden 2010, hvor Danske Fragtmænd overtog Saniståls transporter, der indtil da havde været håndteret in-house. Nu ti år senere kigger Danske Fragtmænd og Sanistål tilbage på en spændende rejse, der på mange områder har været med til at udvikle begge virksomheder. Salgsdirektør Peter Sørensen, Danske Fragtmænd fortæller:

Der hersker ingen tvivl om, at samarbejdet med Sanistål har været med til at udvikle begge virksomheder i en positiv retning. Løbende dialog om optimering af transportforløbet har hele tiden været et vigtigt fundament i vores aftale med Sanistål. Vi er meget stolte af den løsning, som vi sammen med Sanistål har fået bygget op, og vi glæder os over, at de vælger at fortsætte samarbejdet.

At det gode samarbejde beror på en tæt dialog om optimeringsmuligheder, er Saniståls administrerende direktør Christian B. Lund meget enig i. Han nævner dog også Danske Fragtmænds høje service og kvalitet som helt afgørende for, at Sanistål vælger at forlænge kontrakten med yderligere fem år.

Danske Fragtmænd har igennem årene udvist et meget højt kvalitets- og serviceniveau. Det er selvfølgelig vigtigt, fordi vores kunders forretning er dybt afhængig af, at vi kan levere til tiden og på det aftalte sted. Levering til byggepladser kan eksempelvis være svære at håndtere, men også her oplever vi, at Danske Fragtmænd udviser en høj leveringskvalitet.

Distributionen af Saniståls varer sker i et såkaldt åbent system. Det sparer CO2, og det har meget stor betydning fortæller Christian B. Lund afslutningsvis.

Danske Fragtmænd transporterer vores varer i et åbent system sammen med andre virksomheders varer. Her adskiller vi os fra mange af vores konkurrenter, der kører i lukkede systemer. Det betyder, at vi får en konkurrencemæssig fordel, fordi vi opnår en stor CO2-reduktion i det åbne kontra det lukkede system. Vi arbejder målrettet på at nedbringe vores samlede belastning af miljøet, og i samarbejdet med Danske Fragtmænd kan vi faktisk gøre en stor forskel.

For mere information kontakt venligst:

Danske Fragtmænd
Kommunikationschef Henriette Kjærholm Aagaard T 5190 7043 eller på e-mail henriette.aagaard@fragt.dk.

Sanistål
Administrerende direktør Christian B. Lund, T 2084 8022 eller cbl@sanistaal.dk.

Billedtekst: Fra venstre mod højre er det salgsdirektør Peter Sørensen, administrerende direktør Jørn P. Skov, supply chain direktør Stephan Schuler Sanistål, CEO Christian B. Lund Sanistål og distributionschef Morten Laumann Sanistål.