Information om prisforhold per 1. januar 2021

10. november 2020

2020 har for mange danske virksomheder været et udfordrende år, hvor drift og indtjening har været presset til det yderste. Danske Fragtmænd er ingen undtagelse.

Her kan vi blandt andet nævne den seneste overenskomstregulering i marts, som har ramt branchen hårdere end forventet og medfører højere lønomkostninger.

Derudover kan vi konstatere, at Coronakrisen har ændret markant på godssammensætningen blandt vores kunder. Det betyder, at vi har været nødt til at tilpasse vores drift og transportmønstre.

Slutteligt kommer vi ikke udenom, at den grønne omstilling i transportbranchen bliver omkostningstung. De CO2-venlige lastbiler, som er drevet af eksempelvis el og biogas, koster op til tre gange så meget som de traditionelle diesellastbiler. Med det stigende pres vi mærker fra omverdenen og ikke mindst regeringen, er vi nødt til at intensivere den grønne omstilling i Danske Fragtmænd.

Som følge af ovenstående regulerer vi fragtpriserne med 3,9 procent fra og med den 1. januar 2021. Enkelte gebyrer vil vi ligeledes tilpasse, hvilket vil fremgå på vores hjemmeside.

Har I spørgsmål til ovenstående regulering, er I velkommen til at kontakte jeres sædvanlige kontaktperson hos Danske Fragtmænd.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.