Opdateret den 22. juni: Information omkring leveringer og afhentninger under Tour de France.

22. juni 2022

I perioden onsdag den 29. juni til den 2. juli løber Tour de France af stablen i Danmark. Det vil uden tvivl skabe forsinkelser på leveringer og afhentninger af vores kunders varer i de berørte områder.

Problemerne vil primært centrere sig om Indre By af København samt på Nørrebro og Østerbro. Fra onsdag den 29. juni vil start- og målområdet omkring H.C. Andersens Boulevard og Rådhuspladsen blive gradvist afspærret, mens de afspærrer selve cykelruten helt fra torsdag klokken 23.59 til lørdag den 2. juli klokken 07.00. Se venligst det afspærrede område nedenfor. Allerede fra torsdag den 30. juni vil der være totalt forbud mod parkering af biler langs hele cykelruten, og vi vil ikke kunne levere gods og varer i det afspærrede område fredag den 1. juli. Det gælder for både dag, nat og kran.

Vi gør samtidig opmærksom på, at den manglende leveringsdag om fredagen kan resultere i en "godspukkel". Det betyder, at der kan være risiko for uregelmæssigheder og forsinkelser på vores leveringer mandag og tirsdag i den efterfølgende uge.

Vores kunder må derfor væbne sig med tålmodighed og holde sig orienteret på vores Track & Trace. Vi vil naturligvis som altid gøre vores bedste for at opretholde en så normal drift som muligt.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos Danske Fragtmænd.