Danske Fragtmænd vil gå den grønne vej

I Danske Fragtmænd er vi bevidste om, at vores forretning har en stor påvirkning på miljøet. Derfor arbejder vi hver dag på at nedbringe vores CO2-udledning mest muligt, så vi kan tage vores ansvar i den grønne omstilling.

Selvom debattens største fokus hviler på lastbilerne, må vi desværre konstatere, at teknologien indenfor el-lastbiler og klimavenligt brændstof stadig ikke er tilstrækkeligt langt fremme. Det lader vi os dog ikke slå ud af. Vi sørger hele tiden for at følge udviklingen, og vi deltager gerne i forskellige projekter for at være med til at sætte skub i den. Senest har vi blandt andet investeret i fire el-lastbiler til levering i Odense, Aarhus og København, inden vi formentligt ruller løsningen ud til alle landets største byer. Hør mere om projektet her.

Indtil teknologien er videreudviklet, fokuserer vi i Danske Fragtmænd på at nedbringe vores CO2-udledning, hvor vi kan. Vi har blandt andet besluttet, at alle vores firmabiler fremover skal være el- og hybridbiler. Derudover arbejder vi blandt andet med at konsolidere godset på strategisk placerede terminaler, at undgå kørsel med tomme trailere og omlægge vores infrastruktur, så vi er til mindst mulig gene for miljøet og trafikken.

Alt det og mere til kan du læse om i Danske Fragtmænds miljøpolitik. Her finder du nemlig en beskrivelse af alle vores tiltag, der skal hjælpe os med at nå vores ambition om at levere en CO2-neutral transportløsning til vores kunder.

Hent vores miljøpolitik her