Danske Fragtmænd vil gå den grønne vej

I Danske Fragtmænd er vi bevidste om, at vores forretning har en stor påvirkning på miljøet. Derfor arbejder vi hver dag på at nedbringe vores CO2-udledning mest muligt, så vi kan tage vores ansvar i den grønne omstilling.

Selvom debattens største fokus hviler på lastbilerne, må vi desværre konstatere, at teknologien indenfor el-lastbiler og klimavenligt brændstof stadig ikke er tilstrækkeligt langt fremme. Det lader vi os dog ikke slå ud af. Vi sørger hele tiden for at følge udviklingen, og vi deltager gerne i forskellige projekter for at være med til at sætte skub i udviklingen. I 2021 investerede vi derfor i fire el-lastbiler til test af levering af varer i Odense, Aarhus og København. Du kan høre mere om projektet med vores el-lastbiler her.

Indtil teknologien er videreudviklet og ikke mindst økonomisk bæredygtig, fokuserer vi i Danske Fragtmænd på at nedbringe vores CO2-udledning, hvor vi kan. Vi har blandt andet besluttet, at alle vores firmabiler fremover skal være el- og hybridbiler, og derudover har vi per 1. januar opstartet overgangen til HVO-diesel (biodiesel) i indre by i henholdsvis Aarhus, Odense og København.

Alt det og mere til kan du læse om i Danske Fragtmænds miljøpolitik. Her finder du nemlig en beskrivelse af alle vores tiltag, der skal hjælpe os med at nå vores ambition om at levere en CO2-neutral transportløsning til vores kunder. Nedenfor finder du også Danske Fragtmænds bæredygtighedsrapport for 2022, som også indeholder vores klimaregnskab.

Hent vores miljøpolitik her

Hent vores bæredygtighedsrapport her