Danske Fragtmænd vil gå den grønne vej

I Danske Fragtmænd er vi bevidste om, at vores forretning har en stor påvirkning på miljøet. Derfor arbejder vi hver dag på at nedbringe vores CO2-udledning mest muligt, så vi kan tage vores ansvar i den grønne omstilling.

Der er ingen tvivl om, at drivhusgasserne fra vores transporter påvirker miljøforhold negativt, hvilket motiverer os til at finde og implementere mere bæredygtige løsninger. Et væsentligt tiltag for at mindske miljørisici er indkøb af flere el-lastbiler.Vi har allerede taget store skridt ved at indføre og teste el-lastbiler i vores flåde og ser betydelige fremskridt i teknologi og anvendelighed. For at accelerere vores grønne omstilling, udvider vi løbende vores tests og brugen af el-lastbiler.

Selvom overgangen til el-drevne lastbiler er den rigtige retning mod en grønnere fremtid, må vi anerkende, at omstillingen er både langvarig og omkostningstung. Det kræver betydelige investeringer i ny teknologi og infrastruktur, hvilket ikke sker natten over. Derfor undersøger vi også andre områder i vores virksomhed, hvor vi kan optimere og reducere vores CO2-udledning. Det omfatter alt fra effektivisering af vores logistikprocesser til brugen af alternative brændstoffer og forbedring af vores energieffektivitet på tværs af vores faciliteter. Tiltagene er alle en del af vores bredere strategi for at minimere vores miljøpåvirkning, mens vi fortsætter med at levere den service og kvalitet, vores kunder forventer.

Alt det og mere til kan du læse om i Danske Fragtmænds miljøpolitik. Her finder du nemlig en beskrivelse af alle vores tiltag, der skal hjælpe os med at nå vores ambition om at levere en CO2-neutral transportløsning til vores kunder. Nedenfor finder du også Danske Fragtmænds årsrapport for 2023, som også indeholder vores klimaregnskab.


Hent vores miljøpolitik her

Hent vores årsrapport her