Hele Danmark og resten af verden til tiden

Vi tilbyder det danske erhvervsliv og private en bred vifte af ydelser inden for kurér- og eksprestransport. Vi har biler over hele Danmark, og der er derfor altid en nær dig klar til at hjælpe. Hvis du har forsendelser, der haster eller specialtransporter som fryse-, køle- eller varmetransport, kan vi hjælpe dig.

Med vores kurértransport løser vi derudover haste- og kuréropgaver til hele verden via luftfragt. Vi samarbejder med førende luftfragtselskaber og nationale transportører, der stiller høje krav til kvalitet og service. Samarbejdet gør, at vi uanset destination på kloden kan tilbyde fleksible dør-til-dør logistikydelser til konkurrencedygtige priser.

Vi har desuden mulighed for at levere dine pakker allerede i dag, hvis du sender fra og til Aarhus eller København. Du skal blot sørge for at bestille din levering inden klokken 9.00, og så er den fremme hos din modtager inden klokken 16.00 samme dag. Du kan læse mere om vores koncept her.

Book din forsendelse i dag
Book din forsendelse i dag

Kunne du tænke dig at vide mere?

Klik på det blå felt og udfyld formularen, hvis du gerne vil vide mere om vores løsninger. Bagefter vil en af vores sælgere hurtigst muligt kontakte dig til en uforpligtende snak om dit logistikbehov.

(Ikke påkrævet)

Er du allerede kunde hos Danske Fragtmænd Express? Book din forsendelse her.


Løsningen kræver brugernavn og password. Bookinger lavet på lørdage, søndage og helligdage vil blive ekspederet til førstkommende hverdag.

Online booking