Danske Fragtmænd bygger nyt lagerhotel i Herning

23. februar 2023

Danske Fragtmænd udvider sin lagerkapacitet med nyt lagerhotel i det jyske.

Vi bygger et nyt, moderne lagerhotel i Herning, som skal give yderligere mulighed for lageropbevaring til vores kunder i Jylland. Det nye lagerhotel udvider den eksisterende lagerkapacitet, vi allerede har i Midtjylland og kommer til at ligge i forlængelse af vores terminal i Herning. Lagerhotellet i Herning udnytter sin strategiske placering nær motorvejen og har et godt trafiknetværk til både Nord- og Sønderjylland. Med lagerhotellet får vi også 12.000 kvm mere at opbevare vores kunders varer på i en tid, hvor de danske lagerhoteller generelt er pressede på kapaciteten.

Udover det nye lagerhotel i Herning, så har vi syv andre lagerhoteller i Jylland – Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Randers, Skanderborg samt to i Vejle. Derudover også et lagerhotel på Fyn i Odense og et lagerhotel på Sjælland i Brøndby.

Årsagerne til at vælge et lagerhotel er mange, og nogle af dem kan du læse om her. Løsningen henvender sig til virksomheder, som af den ene eller anden grund ikke har mulighed for eller ønsker selv at stå for opbevaringen af deres varer. Danske Fragtmænd tilbyder, udover simpel lageropbevaring, både varemodtagelse, containertømning, udpakning, ompakning og pick and pack. Vi kan også afsende dine varer på vegne af din virksomhed, ligesom vi kan stå for fragten.

Priserne på lageropbevaring og tilhørende ydelser varierer. Det afhænger nemlig af den enkelte virksomheds behov, lagerhotellets lokation, varens type og lignende. Det betyder også, at vi altid skræddersyer vores løsninger i samarbejde med kunderne.

Kunne du tænkte dig at høre mere om vores lagerløsninger? Så tøv ikke med at kontakte os.

(Ikke påkrævet)