Danske Fragtmænd Express fejrer ISO 9001:2015 certificering

30. april 2024

Vi er stolte over at annoncere, at Danske Fragtmænd Express nu er certificeret efter den internationalt anerkendte ISO 9001:2015 standard. Certificeringen markerer et vigtigt skridt for virksomheden og vidner om fortsat dedikation til konstant forbedring og højeste kundetilfredshed.

ISO 9001:2015 er en standard for kvalitetsstyring udviklet af International Organization for Standardization. Standarden hjælper virksomheder med at sikre, at de opfylder kundernes og andre interessenters krav til produkt- og servicekvalitet. For Danske Fragtmænd Express repræsenterer certificeringen ikke kun en intern milepæl, men også et signal til vores kunder om, at vi fortsat leverer service og løsninger, der opfylder deres behov.

- Vi er utroligt glade for at modtage ISO 9001:2015 certifikatet. Det er ikke bare et diplom, som vi hænger op på væggen. Det er et bevis på vores forpligtelse til at levere den bedste service hver eneste dag. Certifikatet viser, at vi er dedikeret til at løbende forbedre vores i forvejen høje kvalitet. Det sikrer, at vores kunder altid oplever pålidelig og effektiv service, fortæller administrerende direktør i Danske Fragtmænd Express, Gitte Kalmar.

Det har været en omfattende proces at modtage certifikatet. Alle processer inden for Danske Fragtmænd Express er blevet gennemgået for at maksimere effektivitet og reducere omkostninger. Ledelsen i Danske Fragtmænd Express har derfor haft travlt med at forsyne Nemko med materiale, som dokumenterer, at vi lever op til de strenge krav for certificeringen.

- Arbejdet hen imod vores ISO-certificering har skærpet vores fokus på alle områder i vores drift. Det omfatter alt fra små daglige opgaver til store strategiske beslutninger. Det har selvfølgelig været et krævende arbejde, men vi er nu endnu mere indstillede på at levere den bedste service og kvalitet, fortsætter Gitte Kalmar.

At opnå ISO 9001:2015 certificering er et kvalitetsstempel, som betyder, at Danske Fragtmænd Express nu er en del af en elitegruppe af virksomheder, der er anerkendt for deres kvalitetsstyring. Det er særligt vigtigt i transportbranchen, hvor tillid og pålidelighed er nøglen til kundernes tilfredshed og virksomhedens succes.

For vores eksisterende og fremtidige kunder viser certificeringen, at Danske Fragtmænd Express er et sikkert og pålideligt valg. Med ISO 9001:2015 som fundament glæder vi os til at bygge videre på den positive udvikling i Danske Fragtmænd Express, hvor vi fortsat vil have stort fokus kvalitet og innovation.