Danske Fragtmænd vil årligt uddele tre medarbejderlegater

30. marts 2023

Danske Fragtmænd er båret af yderst engagerede og dygtige medarbejdere. Vi har også altid ment, at der hersker en helt særlig ’True Blue’ ånd blandt vores medarbejdere – og det kunne vi godt tænke os at hylde. Derfor vil vi fremadrettet uddele tre årlige legater for at hædre dem, der hver dag yder en ekstra ’True Blue’ indsats for virksomheden og deres kollegaer.

Vores medarbejdere er selv med til at indstille deres kollegaer, og vi uddeler legaterne ud fra tre overskrifter: Årets kollega, Årets leder og Årets chauffør. Når vores medarbejdere indstiller deres kollegaer, skal de motivere, hvorfor lige præcis deres kollega, leder eller chaufførkollega har fortjent et legat. Det kan både være af faglig eller social karakter. Alle i koncernen kan indstilles til legaterne. Det vil sige, at det er inklusiv alle vores fragtmænds medarbejdere.

Efterfølgende vil en komite bestående af administrerende direktør Jørn P. Skov, HR-driftschef Hennie T. Pedersen, salgsdirektør Maria B. Rosenbæk og marketing- og kommunikationschef Henriette K. Hansen vurdere og vælge, hvem der skal modtage de tre legater. Udover æren, så indebærer hvert legat også den nette sum af 10.000 kr. Den første legatoverrækkelse vil finde sted til vores stort anlagte firmafest, Fragtfesten 2023, den 10. juni.

Vi glæder os til gennem dette initiativ at kunne sætte mere fokus på og hylde dem, der virkelig skiller sig ud.