Erhvervspolitisk direktør fejrede 25-års jubilæum

1. oktober 2018

Vores erhvervspolitiske direktør Peter B. Jepsen kunne i dag mandag den 1. oktober fejre 25-års jubilæum i Danske Fragtmænd. Den store dag blev fejret med reception for familie og medarbejdere, hvor nogle af Peters tætteste kollegaer sagde et par rosende ord til jubilaren.

Peter er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet, hvor han efter en årrække indenfor banksektoren i 1993 blev ansat som salgs- og marketingchef hos Danske Fragtmænd. Han har siden 1996 været en del af ledelsen og har i perioden haft ansvar for flere af virksomhedens stabsfunktioner; salg og marketing, HR og kommunikation samt eksterne relationer.

I kraft af sit virke i ledelsen hos Danske Fragtmænd A/S har Peter B. Jepsen siden 2008 ligeledes været virksomhedens repræsentant i DI's udvalg for infrastruktur og transport samt formand for DI's udvalg for erhvervsuddannelser. Derudover er han næstformand for DI Transports bestyrelse og har siden 2015 været formand for ATL, som er arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik.


Adm. direktør Jørn P. Skov med et par rosende ord til Peter.


Kommunikationschef Henriette Kjærholm Aagaard overrækker gaverne fra kollegaerne. Til venstre i billedet ses Carsten D. Appelt, der er adm. direktør i Danske Fragtmænd Express.